OFFERTE
OFFERTE

ZONNEPANELEN

Jij wilt dus een bijdrage leveren aan een groenere wereld en kosten besparen? Dat kan met onze zonnepanelen. Nadat je een aanvraag doet, nemen wij contact met jou op voor een verdere inventarisatie. Dan bespreken wij jouw wensen en behoeften en komen zo dus samen tot het beste legplan voor jouw situatie. Na akkoord op de offerte komen wij binnen 4-6 weken de zonnepanelen installeren.

HOE WERKEN WIJ


 1. Je doet een aanvraag bij ons

  Je doet een aanvraag via onze site. Daarbij laat je jouw gegevens achter en zullen we samen een eerste telefonische inventarisatie uitvoeren.

 2. We brengen de situatie in kaart

  Samen overleggen wij wat de wensen en doelen zijn van de zonnepanelen installatie. Om de situatie gedetailleerd in kaart te brengen kijken wij naar de woning en welke mogelijkheden deze biedt. Hierbij houden wij rekening met de oriëntatie van jouw dak, de hellingshoek en natuurlijk het formaat. Deze informatie is nodig voor onze software zodat wij een perfect werkend plan kunnen opstellen.

 3. We maken een legplan met indicatieve offerte

  Met onze software maken we tijdens en na het gesprek een legplan. Hier houden wij natuurlijk rekening met jouw wensen. Hierin wordt zichtbaar hoeveel panelen je wilt en waar op het dak ze geplaatst gaan worden. Na de indicatieve offerte nemen wij vervolgens contact met je op om te kijken naar eventuele aanpassingen en leggen we de onduidelijkheden graag aan je uit.

 4. We komen langs voor het schouwen

  Wanneer er nog enkele details onduidelijk zijn plannen we een schouw op locatie in. Om er zeker van te zijn dat het legplan uitvoerbaar is, controleren we bijvoorbeeld de mogelijke kabelroute en eventuele aanpassingen in de meterkast.

 5. Je ontvangt een definitieve offerte

  Als het legplan af is versturen wij een definitieve offerte. Hierin staat onder anderen het legplan, jouw terugverdientijd de benodigde materialen, product garanties en je persoonlijke besparing.

 6. We plannen een installatiedatum

  Als je onze definitieve offerte geaccepteerd hebt, zullen we met je een installatiedatum bespreken. Ook hierin houden wij rekening met jouw wensen. Samen zullen we dus tot een installatiedatum komen. Dit is bij ons meestal 4 weken na akkoord op de offerte!

 7. Jouw zonnepanelen worden geïnstalleerd

  Tijd om eindelijk te gaan installeren. Een van onze gecertificeerde montageteams komt langs op de afgesproken datum en tijd. Tijdens het maken van de afspraak wordt duidelijk hoe lang we denken dat ons montageteam nodig heeft. De installatie wordt geplaatst en volledig werkzaam afgeleverd. Je kunt gaan genieten van de kracht van de zon en jouw huishouden van stroom laten voorzien.

’’Na akkoord op de offerte liggen de zonnepanelen binnen 4-6 weken op jouw dak!’’

VOORDELEN


 • Makkelijke manier om kosten te besparen op de steeds verder groeiende energierekening.
 • Je draagt bij aan een beter klimaat, je wekt zelf namelijk 100% groene energie op.
 • Een beter energielabel voor je woning.
 • Real-time monitoring van je systeem in een handige app.
 • Directe waardestijging van je woonhuis.
 • Een slimme investering met een goed rendement! Terugverdientijd van 2 – 6 jaar.

Geïnteresseerd in zonnepanelen?

OFFERTE