Beoordeeld met een 4.9/5

Aanvraag
OFFERTE

Met onze passie en expertise gaan we voor een groenere toekomst

Met passie en expertise gaan wij voor een toekomstbestendig systeem, altijd met het oog voor jouw persoonlijke situatie. Met ons ben je klaar voor de energie van morgen!

Waar we voor staan

Wij zijn De Groene Generatie, met passie en expertise gaan wij voor een toekomstbestendig systeem voor onze klanten met een combinatie van duurzame energie oplossingen. Dit doen we door het adviseren en installeren van zonnepanelen, energieopslag en laadmogelijkheden voor elektrische voertuigen. Met ons ben je klaar voor de energie van morgen!

Wij staan aan jouw zijde tijdens elke fase van jouw verduurzamingsreis. Wanneer je klaar bent voor de volgende stap, kun je op ons kun je rekenen. Van het eerste advies tot de uiteindelijke installatie en verder, wij zijn er om je te begeleiden naar een groenere toekomst. Onze expertise en persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat elke stap in het proces prettig verloopt. We gaan voor continuïteit op de lange termijn, dus ook over 10 jaar staan we voor je klaar.

Bij De Groene Generatie richten we ons niet alleen op het duurzaam maken van onze oplossingen, maar ook op het waarborgen van hun financiële levensvatbaarheid. Dit betekent slimme, efficiënte systemen die niet alleen energie besparen, maar ook de kosten op de lange termijn drukken, wat resulteert in een winstgevende investering voor onze klanten.

Ons streven blijft om een veelzijdige en betrouwbare partner te worden op het gebied van verduurzaming. En dat met een persoonlijke en klantgerichte aanpak!

Hoe het begon

De eigenaren, rijk aan ervaring uit de praktijk, zagen een groeiende vraag naar groene oplossingen in hun omgeving. Dat zorgde voor de oprichting van De Groene Generatie, waarbij we onze expertise gebruiken om klanten van kwalitatieve oplossingen te voorzien.

20+

Jaar ervaring

Met al meer dan 20 jaar ervaring gaan wij voor een duurzamere en groenere toekomst.

15

Aanpakkers

Met een team van ongeveer 15 fte werken we met alle plezier voor onze klanten.

80+

Succesverhalen

Wij worden beoordeeld met een 9.6, en met goede reden. Bekijk hier onze reviews.

Team De Groene Generatie

Een kopje koffie doen?

Neem contact op voor een adviesgesprek én een kop koffie. Zet vandaag nog de stap naar groen!

Contact