Beoordeeld met een 4.9/5

Aanvraag
OFFERTE

Met onze passie en expertise gaan we voor een groenere toekomst

Met passie en expertise gaan wij voor een toekomstbestendig systeem, altijd met het oog voor jouw persoonlijke situatie. Met ons ben je klaar voor de energie van morgen!

Waar we voor staan

Bij De Groene Generatie pakken we het samen aan! Vol enthousiasme werken we aan een toekomstbestendig systeem voor jou, door het adviseren en installeren van zonnepanelen, energieopslag en laadmogelijkheden voor elektrische voertuigen. We zijn er voor je, stap voor stap, van het eerste gesprek tot de installatie en verder. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat alles soepel loopt, en met ons ben je klaar voor de energie van morgen!

Goed advies dat écht bij je past vinden we belangrijk. Wij helpen je met alles, van kleine aanpassingen tot grote installaties. Onze systemen zijn niet alleen duurzaam, maar ook goed voor je portemonnee. Ze helpen je energie te besparen en houden je kosten laag, waardoor jij slim investeert.

Wij zijn jouw betrouwbare en allround partner voor al je duurzame energiebehoeften. Klaar voor een groenere toekomst? Wij staan voor je klaar, nu en over tien jaar én daarna!

Hoe het begon

De Groene Generatie is opgericht door adviseurs en monteurs met meer dan 20 jaar ervaring in duurzame energie. We merkten dat de vraag naar groene oplossingen toenam en besloten daarop in te springen door De Groene Generatie te starten. Met een enthousiast en groeiend team van ongeveer 20 mensen zetten we ons elke dag met veel plezier in voor onze klanten, van kleine tot grote installaties, wij staan voor je klaar!

20+

Jaar ervaring

Met al meer dan 20 jaar ervaring gaan wij voor een duurzamere en groenere toekomst.

20

Aanpakkers

Met een team van ongeveer 15 fte werken we met alle plezier voor onze klanten.

80+

Succesverhalen

Wij worden beoordeeld met een 9.6, en met goede reden. Bekijk hier onze reviews.

Team De Groene Generatie

Een kopje koffie doen?

Neem contact op voor een adviesgesprek én een kop koffie. Zet vandaag nog de stap naar groen!

Contact