Beoordeeld met een 4.9/5

Aanvraag
OFFERTE

Zonnepanelen installeren

Zet jij de stap naar een duurzamere woning met zonnepanelen? Wij omarmen de veelbelovende toekomst van zonne-energie! Als ervaren adviseur, leverancier en installateur zijn wij vastbesloten om jouw energie-efficiëntie te maximaliseren met hoogwaardige zonnepanelen. Dankzij onze persoonlijke aanpak en gecertificeerde montageteams ervaar jij alleen de voordelen van jouw zonnepanelen installatie! Benieuwd? Wij komen graag bij je langs!

Aanvraag
  • Binnen 3 jaar terugverdiend

  • Bespaar direct geld met zonnepanelen

  • Maak jouw woning klaar voor de toekomst

  • Binnen 4 weken geïnstalleerd

Zonnepanelen van De Groene Generatie

Waarom zonnepanelen installeren?

Op zoek naar een uitstekende investering die niet alleen gunstig is voor je financiën, maar ook voor het milieu? Dan zijn zonnepanelen zeker iets voor jou! Samen met jou kijken we zorgvuldig naar jouw ideale verduurzaming, want niet elke situatie of woning is hetzelfde. Onze ervaren installateurs denken graag met je mee! Bij ons koop je hoogwaardige zonnepanelen die voldoen aan de strengste normen. Zo weet jij zeker dat je een kostenbesparende investering doet voor de lange termijn. Duurzaam en kostenbesparend!

Advies aanvragen
Zonnepanelen installatie door De Groene Generatie

Kosten besparen

Zonnepanelen kopen is een effectieve manier om jouw energierekening te verlagen en kosten te besparen. Dit kan door o.a. de terugleververgoeding van zonnepanelen. Zo houd je jouw kostbare spaarcenten nog even in je portemonnee!

Real-time monitoring

Onze gebruiksvriendelijke app maakt het mogelijk om op elk moment van de dag, waar je ook bent, inzicht te krijgen in jouw opgewekte energie. Met real-time monitoring heb je grip op jouw energie en is besparen makkelijker.

Directe waardestijging

Dankzij onze hoge kwaliteit zonnepanelen investeer je in de waarde van jouw huis. Zonnepanelen kopen en laten installeren betaalt zich dan niet alleen terug op je energierekening. Zonnepanelen dragen direct bij aan een beter energielabel!

Samen voor een beter klimaat

Kies je voor het installeren van zonnepanelen, dan kies je voor een beter klimaat! Met zonne-energie draag je bij aan een groenere planeet. Elke zonnestraal die je omzet in groene energie helpt om de planeet te behouden voor onze toekomstige generaties.

Zonnepanelen installatie op huis
Team De Groene Generatie

Meer dan alleen zonnepanelen

Een totaaloplossing voor jouw situatie

Altijd live inzicht in je energieverbruik, dat voelt goed! In combinatie met een thuisbatterij voor zonnepanelen of een laadpaal met zonnepanelen haal je nog meer waarde uit je installatie. Wij adviseren je graag over de voordelen en extra mogelijkheden voor jouw woonsituatie!

Een duurzame woning, daar gaan we voor!

Omdat iedere woning en dus iedere situatie anders is, creëren we samen met jou een maatwerkoplossing. Het aantal panelen, de ligging en het toevoegen van eventuele extra’s zoals een laadpaal of batterij bepalen de aanpak voor het verduurzamen van de woning. Benieuwd hoe we dit doen?

Zonnepanelen installeren? Zo werken wij!

Een eerlijke, eenvoudige en zorgvuldige aanpak: dat vinden we belangrijk! Na jouw aanvraag gaan we vol enthousiasme aan de slag. Het is voor ons belangrijk om jouw wensen perfect te begrijpen zodat de oplossing goed aansluit op jouw verbruik. We komen graag bij je langs om de aanpak te bespreken en de woning goed te inspecteren. Hierdoor zorgen we ervoor dat het op maat gemaakte legplan tot in de puntjes klopt en voldoet aan jouw verwachtingen. Zo weet jij wat je kan én mag verwachten van ons en weten wij waarmee we aan de slag gaan om jouw woning te verduurzamen.

Is het legplan klaar en akkoord? Dan gaan onze gecertificeerde monteurs aan de slag met het installeren van jouw zonnepanelen. Het resultaat? Jij geniet van de kracht van de zon, rechtstreeks in je eigen huis!

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Zijn zonnepanelen nog steeds rendabel?

Om met de deur in huis te vallen: Ja, zonnepanelen installeren blijft rendabel. Met dalende installatiekosten en verbeterde efficiëntie, leveren ze besparingen op energierekeningen. Daarnaast dragen ze bij aan een duurzamere wereld en kunnen ze de waarde van je woning verhogen. In 2024 kun je bovendien nog volledig profiteren van de salderingsregeling, wat extra financieel voordeel biedt. Voor meer informatie over de terugleververgoeding en de toekomstige veranderingen, lees ons artikel over de terugleververgoeding van zonnepanelen in 2024.

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

De geschiktheid van je dak voor zonnepanelen hangt af van verschillende factoren, zoals zonlicht, hellingshoek, materiaal en richting. Omdat iedere situatie uniek is, maken we een legplan op maat. Hierbij houden we rekening met alle factoren die van invloed zijn op het rendement van jouw zonnepanelen. Tijdens het eerste gesprek maken we inzichtelijk hoe we jouw dak optimaal kunnen benutten.

Heb ik een vergunning nodig voor zonnepanelen?

Normaal gesproken is het plaatsen van zonnepanelen vergunningsvrij. Dit geldt voor zowel schuine als platte daken, mits ze voldoen aan bepaalde voorwaarden. Deze voorwaarden en extra details worden opgesteld door de Rijksoverheid. Wij adviseren je graag over deze voorwaarden en de mogelijkheden voor jouw situatie.

Waar moet ik rekening mee houden op de dag van installatie?

Op de installatiedag zorgen onze gecertificeerde montageteams ervoor dat jouw zonnepanelen en omvormers perfect worden geïnstalleerd. Dit proces neemt ongeveer één werkdag in beslag, afhankelijk van het aantal panelen en het type dak. Daarnaast zorgen eventuele extra toevoegingen zoals een batterij of laadpaal voor extra installatietijd.

Wat voor type zonnepanelen zijn het beste?

Wij werken met hoogwaardige tier I (oftewel klasse A) zonnepanelen. Door constante ontwikkelingen komen er voortdurend nieuwe panelen op de markt. Wij blijven op de hoogte van deze innovaties en bieden daarom ook de beste panelen aan.

Wat is de doorlooptijd bij De Groene Generatie?

Wij streven ernaar om binnen 4 weken jouw verduurzaming gerealiseerd te hebben.

Kom ik in aanmerking voor subsidie?

Subsidies voor zonnepanelen kunnen per land en regio verschillen. In Nederland kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH). Daarnaast betaal je per 1 januari 2023 geen BTW meer over de aanschaf van jouw zonnepanelen. Ontdek op de subsidiepagina van de overheid welke subsidies er in jouw regio beschikbaar zijn.

Onze klanten aan het woord

 

Zonnepanelen installeren

Samen de mogelijkheden bespreken?

Bij De Groene Generatie vinden we persoonlijk contact belangrijk én gezellig. We nemen graag de tijd om jouw wensen te begrijpen en bieden gedetailleerd en eerlijk advies op maat. Samen werken we aan het ideale energieplan dat perfect past bij jouw situatie. Ben jij tevreden, dan zijn wij tevreden! Zonnepanelen installeren doen we dan ook samen. Vraag nu vrijblijvend advies aan!

Adviesgesprek
Adviesgesprek - De Groene Generatie