Beoordeeld met een 4.9/5

Aanvraag
OFFERTE

Onze werkwijze

1   Je doet een aanvraag bij ons

Jouw groene reis begint hier! Je plaatst een adviesaanvraag op onze website en deelt je gegevens met ons. Wij nemen telefonisch contact met je op om kennis te maken en een afspraak te plannen. We gaan aan de slag met een maatwerk aanpak voor jouw situatie.

2   Inzoomen op jouw situatie

We bespreken jouw situatie en wensen. Ben je op zoek naar nieuwe zonnepanelen, een thuisbatterij of toch een laadpaal? Tijdens de eerste gesprekken bepalen we samen de stappen naar een duurzamere woning. Wij geven écht advies!

3   Legplan en eerste offerte

Wij rollen onze mouwen op en creëren een legplan met onze software, waarbij jouw wensen centraal staan. Het aantal panelen op je dak en de toevoeging van een thuisbatterij of laadpaal worden duidelijk. Je ontvangt van ons een overzichtelijke offerte.

4   Wij komen graag langs!

Om er zeker van te zijn dat we jouw wensen en situatie helder hebben, komen we graag bij je thuis langs. We willen er zeker van zijn dat het plan uitvoerbaar is, dus controleren we de kabelroute en kijken we of er aanpassingen nodig zijn in de meterkast.

5   Definitieve offerte

Als jouw op maat gemaakte plan voor een duurzamere woning klaar is sturen we de definitieve offerte. Deze bevat het uitgebreide legplan, jouw geschatte terugverdientijd, de benodigde materialen, productgaranties en jouw potentiële besparingen.

6   Installatiedatum

Zodra je de offerte accepteert, plannen we samen een datum voor de installatie. Jouw wensen zijn hierbij belangrijk. Normaliter is de installatiedatum al binnen 4 weken na goedkeuring van de offerte! We zijn jou uiteraard zo min mogelijk tot last.

7   Jouw zonnepanelen komen eraan

Het moment suprême! Ons gecertificeerd montageteam komt op de afgesproken datum en tijd om jouw nieuwe zonnepanelen, thuisbatterij of laadpaal te installeren. We vertellen je vooraf hoeveel tijd we nodig hebben. Eenmaal geïnstalleerd, kun jij gaan genieten van de voordelen van zonne-energie!

Jouw wensen staan altijd centraal!

Bij De Groene Generatie staan jouw wensen centraal. Als expert in duurzame energieoplossingen, bieden we advies op maat, perfect afgestemd op jouw behoeften. Klaar om de stap te zetten? Vraag een adviesgesprek aan en laten we samen bellen!

Adviesgesprek inplannen
Adviesgesprek - De Groene Generatie