Beoordeeld met een 4.9/5

Aanvraag
OFFERTE

Laadpaal installeren

Elektrisch rijden, wat een uitkomst! Rust op de weg, geen rookpluimen achter de auto en nooit meer naar het tankstation. Een eigen laadpaal thuis installeren voorziet jouw auto van de benodigde stroom. Wij leveren en installeren laadpalen van verschillende leveranciers waardoor we altijd een passende uitstraling creëren voor jouw oprit of parkeerplaats. Zo kun je als particuliere of zakelijke rijder jouw auto op de gewenste plek opladen.

Advies aanvragen
  • Betrouwbaar en efficiënt laden

  • De laadpaal houdt jouw geladen stroomkosten bij

  • Duurzaam en direct waardestijging van je woning

  • Real-time monitoring in een handige app

Laadpalen van De Groene Generatie

Waarom een laadpaal thuis installeren?

Overweeg je om over te stappen naar elektrisch rijden en zoek je een betrouwbare laadoplossing? Dan ben je bij De Groene Generatie aan het juiste adres! Wij geloven sterk in de voordelen van elektrisch rijden en hebben ons gespecialiseerd in het leveren en installeren van hoogwaardige laadpalen. Ons aanbod omvat zorgvuldig geselecteerde laadpalen van verschillende toonaangevende merken, ontworpen om efficiënt en veilig je voertuig op te laden. Met de persoonlijke begeleiding van ons ervaren team ben je verzekerd van een naadloze overstap naar elektrisch rijden.

Plan een adviesgesprek
laadpaal installeren

Thuis opladen

Gemakkelijk en snel je elektrische auto opladen vanuit het comfort van je eigen huis met onze betrouwbare laadpalen. Zo vertrek je elke ochtend met een volgeladen auto, klaar voor de dag.

Duurzame mobiliteit

Draag bij aan een groenere toekomst door te kiezen voor elektrisch rijden en het gebruik van onze energie-efficiënte laadoplossingen. Door een laadpaal thuis te installeren, verlaag je jouw CO2-uitstoot en draag je actief bij aan een beter klimaat.

Kostenbesparend

Bespaar op brandstofkosten en laad je auto op met zelf opgewekte stroom dankzij onze professioneel geïnstalleerde laadpalen. Het opladen van je auto thuis is vaak goedkoper en in combinatie met zonnepanelen extra aantrekkelijk.

24/7 Beschikbaar

Geniet van de vrijheid om op elk moment van de dag je auto op te laden met je persoonlijke laadpaal. Je bent niet langer afhankelijk van de beschikbaarheid van openbare laadstations en kunt opladen wanneer het jou uitkomt!

Laadpaal
Zonnepanelen installatie

Meer dan alleen zonnepanelen

Laadpaal met zonnepanelen of een thuisbatterij

Heb jij al zonnepanelen of een thuisbatterij? Dan kun je extra voordelig jouw elektrische auto thuis opladen. Wanneer de zon schijnt en jouw panelen stroom op wekken kun je deze energie direct voor je auto gebruiken. Het komt natuurlijk voor dat jij niet thuis bent wanneer de zon schijnt. Op deze momenten kun je een thuisbatterij opladen en de stroom later gebruiken voor je auto. De grootte van de batterij bepaalt hoeveel energie je kunt opslaan om later jouw auto mee op te laden.

Hoe installeren we jouw nieuwe laadpaal thuis?

Ben jij van plan om een laadpaal voor thuis aan te schaffen? Dan is het belangrijk om te weten wat je te wachten staat. Nadat je een advies aanvraag hebt gedaan, maken wij een plan op maat. Dit bespreken we samen door zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Akkoord? Dan komen we je laadpaal installeren, precies volgens jouw wensen. Ons gecertificeerde team zorgt voor een efficiënte en professionele installatie. Jij geniet vervolgens van het gemak van het laden van je elektrische auto, gewoon bij jou thuis!

Veelgestelde vragen over laadpalen

Welke laadpalen bieden jullie aan?

Wij leveren en installeren de hoogwaardige merken Easee en Alfen. Tijdens een eerste gesprek lichten we alle mogelijkheden graag extra toe.

Hoe snel laadt een laadpaal?

Het exacte antwoord op deze vraag hangt af van de laadpaal en de auto die je gebruikt. Dit kan variëren tussen 3 en 12 uur. Het is belangrijk de juiste laadpaal bij je auto te kiezen. Wij kijken graag samen naar de optimale laadpaal voor jouw situatie

Waar kan ik een laadpaal plaatsen?

Je kan je laadpaal overal plaatsen op eigen terrein, het is hierbij wel van belang dat de laadpaal aan de meterkast aangesloten kan worden.

Kan ik mijn auto opladen met stroom uit mijn thuisbatterij?

Dat kan zeker! Het is wel belangrijk je te realiseren dat een thuisbatterij veel kleiner is dan de batterij van jouw auto. Hierdoor kun je dus niet je auto volledig opladen vanuit de batterij. Wel kunnen wij de batterij zo instellen dat de energie zo efficiënt mogelijk naar jouw auto gaat en je dus zo groen mogelijk kan rijden.

Hoe werkt een laadpaal in combinatie met zonnepanelen?

Wanneer jouw zonnepanelen energie opwekken zal deze in de meterkast verdeeld worden naar de apparaten die stroom verbruiken. Als jouw auto op dat moment is aangesloten op de lader dan gaat de opgewekte stroom hier direct naartoe. Sommige laders zijn zelfs zo in te stellen dat ze alleen opladen wanneer de zon schijnt.

Past iedere laadpaal bij mijn auto?

Auto’s kunnen verschillende stekkers hebben. Het is belangrijk de juiste kabel en aansluiting voor jouw auto en laadpaal te kiezen.

Onze klanten aan het woord

 

Laadpaal installatie door De Groene Generatie

Samen de mogelijkheden bespreken?

Bij De Groene Generatie vinden we het belangrijk om persoonlijk met jou de mogelijkheden te bespreken. We nemen de tijd om jouw wensen te begrijpen en bieden gedetailleerd advies op maat. Samen stellen we het ideale energieplan op voor jouw situatie!

Adviesgesprek
Adviesgesprek - De Groene Generatie