Beoordeeld met een 4.9/5

Aanvraag
OFFERTE

VACATURES

Wij bouwen bij De Groene Generatie aan een duurzame toekomst. Wij kunnen dit niet alleen. Hier hebben we jou bij nodig! Wil jij onderdeel worden van ons team? Solliciteer dan snel via onderstaande vacatures.

1. Sales gedreven professional binnendienst

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een verkoper binnendienst. Je bent niet alleen een adviseur maar ook een doelgerichte verkoper die gedreven is door targets en verkoopdoelen. Je speelt een sleutelrol in het stimuleren van de verkoop van onze producten en diensten, waarbij je actief bijdraagt aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Je adviseert klanten niet alleen over onze huidige producten maar begeleidt hen ook proactief door hun gehele verduurzamingsreis, waarbij je helpt met het maken van toekomstbestendige keuzes.

CONTACT

2. ELEKTRICIEN

Wij zoeken een elektricien die verstand heeft van zonnepanelen. De elektricien zal verantwoordelijk zijn voor het installeren en aansluiten van zonnepaneel systemen. Je bent in staat om elektrische installaties aan te leggen, te controleren en te onderhouden volgens de wet- en regelgeving. Je bent ook verantwoordelijk voor het plaatsen en aansluiten van de panelen. Je werkt samen met een team van andere elektriciens en werkt in het veld om alle installaties correct te installeren. Je bent in staat om zelfstandig en nauwkeurig te werken. Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en hebt een volledige rijbewijs. Je bent ook gewend om met klanten te werken en hebt een klantgerichte instelling. Je bent in staat om onder druk te werken en verantwoordelijkheid te nemen. We zoeken iemand die proactief is en bereid is om deel te nemen aan speciale projecten.

CONTACT

3. STAGE

Ben jij opzoek naar nieuwe uitdagingen, goede begeleiding en een leuk team om mee te werken? Kom dan bij ons stage lopen wij helpen je graag verder om je skills te ontwikkelen. Binnen ons team krijg je de kans om te groeien als persoon en als professional. Wij beschikken over stageplekken voor MBO en HBO niveau. Neem contact op en wie weet zien we je straks op de vrijdag middag borrel.

CONTACT