OFFERTE
OFFERTE

VACATURES

Wij bouwen bij De Groene Generatie aan een duurzame toekomst. Wij kunnen dit niet alleen. Hier hebben we jou bij nodig! Wil jij onderdeel worden van ons team? Solliciteer dan snel via onderstaande vacatures.

1. DAK MONTEUR

Als dakmonteur zonnepanelen ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en onderhouden van zonnepanelen op daken. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het bepalen van de optimale plaatsing, het controleren van de dakstructuur en het installeren van de zonnepanelen. Je bent ook verantwoordelijk voor het testen en het onderhouden van de installatie. Je hebt een technisch inzicht en bent in staat om nauwkeurig en adequaat te werken. Je hebt een goede kennis van de relevante technische voorschriften en weet hoe je deze toe moet passen. Daarnaast ben je in staat om de klant te adviseren en hun vragen te beantwoorden

CONTACT

2. ELEKTRICIEN

Wij zoeken een elektricien die verstand heeft van zonnepanelen. De elektricien zal verantwoordelijk zijn voor het installeren en aansluiten van zonnepaneel systemen. Je bent in staat om elektrische installaties aan te leggen, te controleren en te onderhouden volgens de wet- en regelgeving. Je bent ook verantwoordelijk voor het plaatsen en aansluiten van de panelen. Je werkt samen met een team van andere elektriciens en werkt in het veld om alle installaties correct te installeren. Je bent in staat om zelfstandig en nauwkeurig te werken. Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en hebt een volledige rijbewijs. Je bent ook gewend om met klanten te werken en hebt een klantgerichte instelling. Je bent in staat om onder druk te werken en verantwoordelijkheid te nemen. We zoeken iemand die proactief is en bereid is om deel te nemen aan speciale projecten.

CONTACT

3. VERKOOP ADVISEUR

Als verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de acquisitie, advisering en verkoop van zonnepanelen bij particuliere klanten. Je bent verantwoordelijk voor het maken van offertes, het uitvoeren van adviesgesprekken en het beantwoorden van vragen.

CONTACT

4. STAGE

Ben jij opzoek naar nieuwe uitdagingen, goede begeleiding en een leuk team om mee te werken? Kom dan bij ons stage lopen wij helpen je graag verder om je skills te ontwikkelen. Binnen ons team krijg je de kans om te groeien als persoon en als professional. Wij beschikken over stageplekken voor MBO en HBO niveau. Neem contact op en wie weet zien we je straks op de vrijdag middag borrel.

CONTACT