OFFERTE
OFFERTE

LAADPALEN

Elektrisch rijden, wat een uitkomst! Rust op de weg, geen pluimen achter de auto en nooit meer naar het tankstation. Een eigen laadpaal voorziet jouw auto van de benodigde stroom thuis of op het werk. Bij ons kun je terecht voor de mooi vormgegeven laadpalen van verschillende merken. Zo kun je als particuliere of zakelijke rijder jouw auto op de gewenste plek opladen.

HOE WERKEN WIJ


 1. Je doet een aanvraag bij ons

  Je doet een aanvraag bij ons. Daarbij laat je jouw gegevens achter en zullen we samen een eerste telefonisch contactmoment hebben.

 2. We maken een plan

  Wij kijken naar de mogelijkheden voor jouw auto en de wensen die je hebt. Hier stemmen we de laadpaal op af. Ook kijken we naar de aansluitingen van jouw woning of bedrijf en hoe we de laadpaal kunnen installeren. Bij enige twijfel komen we nog langs om nog even de situatie te checken.

 3. Je ontvangt een offerte

  Als het plan af is versturen wij een offerte. Hierin staat onder anderen de materialen en mogelijkheden van uw laadpaal. Na akkoord met de offerte kunnen we aan de slag.

 4. We plannen een installatiedatum

  Als je onze offerte geaccepteerd hebt, zullen we met je een installatiedatum bespreken. Ook hierin houden wij rekening met jouw wensen. Samen zullen we dus tot een installatiedatum komen.

 5. Jouw laadpaal wordt geïnstalleerd

  Tijd om eindelijk te gaan installeren. Een van onze gecertificeerde montageteams komt langs op de afgesproken datum en tijd. Tijdens het maken van de afspraak wordt duidelijk hoe lang we denken dat ons montageteam nodig heeft.

“Tanken is verleden tijd, laden is de toekomst.”

VOORDELEN


Waarom kiezen voor een laadpaal?

 • Je vertrekt elke dag met een opgeladen auto
 • De laadpaal houdt zelf jouw geladen stroomkosten bij
 • Directe waardestijging van je woonhuis
 • Real-time monitoring van je systeem in een handige app

Zelf bepalen waar jouw auto opgeladen wordt?

OFFERTE