OFFERTE
OFFERTE
Logo De Groene Generatie

Wil jij ook binnen 4 weken een thuisbatterij?

Zet dan vandaag nog de stap naar het besparen op jouw energierekening!

Ja je leest het goed. Waar je bij anderen soms wel 6 maanden moet wachten heb je bij ons jouw thuisbatterij al na 4 weken. Uiteraard tegen aantrekkelijke marktconforme tarieven. Bovendien bieden wij o.a.:

Installatie binnen 4 weken
Alleen A-kwaliteit producten
Naast 2 jaar garantie op de montage, ook 2 jaar servicegarantie
Altijd uitstekende telefonische bereikbaarheid
Jarenlange ervaring in de sector
Gecertificeerde montageteams

 

 

“Installatie binnen 4 weken”

Wie zijn wij?


Wij zijn De Groene Generatie. Al jaren wordt ons vertelt dat we iets moeten doen voor het behoud van deze aarde, voor nu en voor de generaties na ons. Door hoogwaardige zonnepanelen te leveren helpen wij klanten te verduurzamen en te besparen. Vandaag de dag is daarom duurzaamheid actueler dan ooit. We zitten midden in een enorme energietransitie en stijgende energiekosten. Het is dus niet de vraag óf je hieraan mee gaat doen, maar wanneer? Zonnepanelen zijn daarom de ideale oplossing.

Zelf energie opwekken
Met zonnepanelen wek je in feite jouw eigen energie op, hierdoor hoef je niet meer voor stroom te betalen.

Waardestijging van je woning
Doordat je een beter energie label voor je woning krijgt, betekent dit dat de waarde van je woning ook zal stijgen.

Een slimme investering met een goed rendement!
De terugverdientijd van zonnepanelen ligt tussen de 2 – 6 jaar. Bovendien hoef jij je straks geen zorgen meer te maken bij sterk stijgende energiekosten. Juist dan verdien jij de installatie nog sneller terug.

Als De Groene Generatie willen wij de wereld helpen met verduurzamen. Dit doen wij door het installeren en monteren van zonnepanelen, thuisaccu’s en laadpalen voor elektrische auto’s. Door onze jarenlange ervaring in de duurzame energiesector kunnen wij iedereen voorzien van deskundig advies en het juiste product.

Heb jij een variabel contract en ben je dus op zoek naar zonnepanelen? Ben je bovendien van plan om op korte termijn een beslissing nemen? Dat komt dan perfect uit. Wij kunnen op onze beurt snel de zonnepanelen laten plaatsen.

Vul het formulier in en één van onze verkoopadviseurs gaat alles vandaag met jou in gang zetten! Welkom bij De Groene Generatie!

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Meta Platforms, Inc.