Beoordeeld met een 4.9/5

Aanvraag
OFFERTE

Revolutionaire warmtepomp!

Weet je niet of je moet kiezen tussen een hybride warmtepomp of een volledig elektrische? Met onze Weheat kun je stap voor stap gasvrij verwarmen. Je kunt hem namelijk eenvoudig aanpassen van hybride naar full electric waardoor jij met de aanschaf van één product helemaal klaar bent voor de toekomst. Daarnaast kan hij ook op platte daken worden gemonteerd.

Aanvraag
  • Snel geïnstalleerd

  • 2.5 keer stiller dan andere warmtepompen

  • Nederlands product

  • ONTVANG TOT €3375 SUBSIDIE

Voordelen van de Weheat warmtepompen

Waarom een Weheat warmtepomp?

De Weheat warmtepomp is de perfecte oplossing voor wie hybride (warmtepomp met cv-ketel) wil starten, en later over wil stappen naar full electric (warmtepomp zonder cv-ketel).

Misschien is volledig van het gas af nog net een stap te ver. Dan begin je gewoon hybride. Wil je later overstappen naar full electric? Dan kan dat gewoon. Je kunt dus nu al gaan besparen op je energierekening.

Deze warmtepomp is ook geschikt voor installatie op een plat dak en is volledig op afstand te beheren.

Ontvang €3.375,- subsidie van de overheid!

Advies aanvragen

Energiebesparing

Met een warmtepomp ben je niet alleen heel duurzaam aan het verwarmen, je bespaart ook nog eens flink op je energierekening. Onze warmtepompen hebben namelijk een A+++ label. Bespaar 60-80% gas en verdien je investering in 2-6 jaar terug. 

Op afstand instelbaar

Omdat de Weheat warmtepompen volledig op afstand instelbaar zijn, hoef je nooit het dak op. Wel zo veilig en makkelijk. Na de installatie heb je dus nooit meer een installateur nodig om dingen aan te passen aan jouw warmtepomp. 

2.5 keer stiller

De Weheat warmtepomp is dankzij zijn speciale behuizing tot wel 2.5 keer stiller dan een conventionele warmtepomp. Je merkt eigenlijk niet dat hij er is. Comfortabel voor jou en pretttig voor de buurt. De speciale geluidsdempende kap is gemaakt uit volledig gerecycled kunststof.

Hoge prestaties bij lage temperaturen!

Ook bij negatieve temperaturen presteert de Weheat warmtepomp gewoon goed. Met een vermogen van 8kW en een COP-waarde van 2.7 (bij -10°C buitentemperatuur en 35°C watertemperatuur), levert de warmtepomp betrouwbare warmte.

Past op iedere CV

Geschikt voor iedere CV

Ons gecertificeerde team van eigen istallateurs weet de Weheat warmtepomp op iedere CV aan te sluiten. Daarnaast kan hij zowel op een plat dak worde geïnstalleerd als bij woningen met een schuin dak.

Snelle en vakundige montage

De Weheat warmtepomp maakt geen gebruik van vervuilende F-gassen maar van propaan. Hierdoor is hij minder belastend voor het milieu. De installatie kan al binnen 4 weken plaatsvinden. Hierdoor kun je snel beginnen met besparen!

Onze werkwijze

Bij De Groene Generatie houden we van een transparante, duidelijke en gedetailleerde werkwijze. Na ontvangst van je aanvraag schieten we met volle energie uit de startblokken. Samen ontdekken we wat jouw wensen zijn en welke producten daar het beste bij passen. Vervolgens kijken we hoe we dat technisch op de beste en meest veilige manier voor je kunnen realiseren. We komen graag bij je thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Met jouw akkoord rollen we de mouwen op en beginnen we met de installatie van jouw warmtepomp, helemaal naar jouw zin. Ons gecertificeerde team zorgt voor een professionele en naadloze installatie van de pomp op jouw CV.

Sparrow

Sparrow

De Sparrow van Weheat is een stijlvolle, staande warmtepomp die efficiëntie en milieuvriendelijkheid combineert.  Kenmerkend zijn het compacte design en de fluisterstille werking!

Blackbird

Blackbird

De Blackbird is speciaal ontwikkeld voor montage op een plat oppervlak. Dit kan natuurlijk op het dak van de woning zijn, maar ook een een schuurdak of zelfs een carport. Door zijn slanke vorm en ultra stille werking merk je haast niet dat hij er is!

Veelgestelde vragen over warmtepompen

Wat is het 2-in-1 systeem?

Deze warmtepomp kan eenvoudig aangepast worden van hybride naar full electric. Hiervoor hoef hij alleen maar niets iets anders worden aangesloten, krijgt hij een software update en wordt er een boilervat gekocht. Je hoeft dus geen nieuwe warmtepomp te kopen.

Kan er bij mij een warmtepomp geplaats worden?

Het enige wat we nodig hebben om een warmtepop te installeren is een plat dak van 2m2 of een ruimte naast het huis. Verder een vrije groep in de meterkast en natuurlijk jouw CV installatie.

Hoe stil zijn ze nu echt?

Deze warmtepompen producerenslechts 49dB(A), gemeten op één meter afstand. Dit is vergelijkbaar met een zacht gesprek.

Hoeveel ga ik besparen?

Gemiddeld bespaar je tussen en de 60 tot 80% op je gasverbruik.

Hoe vraag ik subsidie aan?

Het aanvragen van een subsidie voor de Blackbird warmtepomp kan worden gedaan via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). 

Wat als het buiten koud is?

Ook bij lage temperaturen geeft de Weheat warmtepomp een comfortabele warmte. Zelfs als het -10 is.  Met een vermogen van 8kW en een COP-waarde van 2.7 (bij -10°C buitentemperatuur en 35°C watertemperatuur).

Onze klanten aan het woord

 

Warmtepompen bij De Groene Generatie

Samen de mogelijkheden bespreken?

Bij De Groene Generatie vinden we het belangrijk om persoonlijk met jou de mogelijkheden te bespreken. We nemen de tijd om jouw wensen te begrijpen en bieden gedetailleerd advies op maat. Samen stellen we het ideale energieplan op voor jouw situatie!

Adviesgesprek plannen
Adviesgesprek - De Groene Generatie