OFFERTE
OFFERTE

ACCU’S

Een thuisaccu is, zoals de naam aangeeft, een accu voor thuis. Energie die opgewekt wordt door zonnepanelen kan direct gebruikt worden, terug geleverd worden aan het net of gebruikt worden om een accu op te laden. De opgewekte energie wordt opgeslagen in een thuisaccu voor later gebruik, wanneer er geen energie opgewekt wordt. Op deze manier kan er langer gebruik gemaakt worden van groene opgewekte energie. De zonnepanelen op jouw woning werken meer voor je eigen energiebehoefte.

HOE WERKEN WIJ


 1. Je doet een aanvraag bij ons

  Je doet een aanvraag via onze site. Daarbij laat je jouw gegevens achter en zullen we samen een eerste telefonische inventarisatie uitvoeren.

 2. Afstemming op jouw situatie

  Aan de hand van jouw situatie zal er een configuratie van het accu-systeem opgesteld worden. Hiervoor hebben we de informatie van het eventueel aanwezige zonnepaneel-systeem nodig. Ook kijken we naar de energiebehoefte van jouw huishouden. Dit in combinatie met eventuele verduurzamingsplannen geeft ons de perfecte kennis om een geschikt thuisbatterij-systeem te ontwerpen. Dit systeem wordt door onze gecertificeerde opslag specialist samengesteld.

 3. Je ontvangt een indicatieve offerte

  Wanneer het duidelijk is welke systeem geschikt is voor jouw situatie versturen wij een indicatieve offerte. Hierin staat onder anderen welke materialen nodig zijn en jouw percentage eigen gebruik van de opgewekte energie. Vervolgens nemen wij contact met je op om bepaalde keuzes toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden.

 4. We plannen een schouw

  Wanneer het duidelijk is welk systeem naar wens is zullen wij bij je langskomen om gedetailleerd de installatiemogelijkheden te bekijken en bespreken. Hier kijken we naar de beschikbare ruimte voor de batterij en welke mogelijke aanpassingen er gedaan moeten worden aan jouw meterkast.

 5. Je ontvangt een definitieve offerte

  Als het plan af is versturen wij een definitieve offerte. Hierin staat onder anderen de producten die gebruikt gaan worden, de garanties en het percentage eigen gebruik.

 6. We plannen een installatiedatum

  Als je onze definitieve offerte geaccepteerd hebt, zullen we met je een installatiedatum bespreken. Ook hierin houden wij rekening met jouw wensen. Samen zullen we dus tot een installatiedatum komen. Dit is bij ons meestal 4 weken na akkoord op de offerte!

 7. Jouw thuisbatterij wordt geïnstalleerd

  Tijd om eindelijk te gaan installeren. Een van onze gecertificeerde montageteams komt langs op de afgesproken datum en tijd. Tijdens het maken van de afspraak wordt duidelijk hoe lang we denken dat ons montageteam nodig heeft. De installatie wordt geplaatst en volledig werkzaam afgeleverd. Je eigen energiefabriek kan aan het werk en voorziet jouw woning van duurzaam opgewekte energie.

“Wordt minder afhankelijk van het energienet”

BLIQ


Thuisbatterijen -of thuisaccu’s- zijn apparaten die je kunt opladen en ontladen met elektriciteit. Je kunt de overtollige stroom van je zonnepanelen opslaan en later op de dag gebruiken. Je kunt ook stroom in- en verkopen van het elektriciteitsnet met Bliq op basis van een dynamisch energiecontract met uurprijzen. Zo kun je stroom goedkoop inkopen en later voor een hoger bedrag verkopen. De combinatie tussen zonnepanelen en thuisbatterij met Bliq zorgt dus voor nóg meer resultaat, maar je hebt niet perse zonnepanelen nodig om je energierekening te verlagen met een thuisbatterij aangestuurd door Bliq.

Bliq geeft jouw thuisbatterij de opdracht om te laden wanneer de prijzen goedkoop zijn. Later op de dag, wanneer de prijzen hoog zijn, krijgt de thuisbatterij van Bliq de opdracht om te ontladen en de stroom terug te geven aan het elektriciteitsnet. Je verkoopt jouw goedkoop ingekochte stroom dus voor een hogere prijs. Zo behaal je dagelijks een positief resultaat met een thuisbatterij.

“De slimme schakel tussen je thuisbatterij en het elektriciteitsnet”

VOORDELEN


Waarom kiezen voor thuisbatterijen?

 • Verklein je afhankelijkheid van het energienet
 • Vergroot het eigenverbruik van je zonnepanelen
 • Je bent voorbereid op de afbouw van de salderingsregeling
 • Makkelijke manier om kosten te besparen op de steeds verder groeiende energierekening
 • Je draagt bij aan een beter klimaat, je gebruikt namelijk zelf de groene energie
 • Meer onafhankelijkheid van je energieleverancier en stijgende energieprijzen. Nu en in de toekomst
 • Real-time monitoring van je systeem in een handige app

Wil je voorbereidt zijn op de afbouw van de salderingsregeling?

OFFERTE