Beoordeeld met een 4.9/5

Aanvraag
OFFERTE

Terug naar overzicht

Zonnepanelen
8 mei 2024

Weheat warmptepomp: slim 2-in-1 systeem!

De Weaheat warmtepomp is een hybride warmtepomp en full electric warmtepomp in één. Hij groeit das met je mee als nog niet meteen volledig van het gas af wil. Daarnaast is dit Nederlandse systeem fluisterstil en ook geschikt voor platte daken!

Direct advies!

Nieuw: de Weheat warmtepomp!

De Weheat warmtepomp is een revolutionaire 2-in-1 warmtepomp van Nederlandse bodem! Niet alleen het ontwerp maar ook de fabricage. In dit blog leggen we je uit waarom deze warmtepomp zo revolutionair is!

Slank en stil!

Deze warmtepomp komt in twee variaties. Eén voor een plat dak en één voor plaatsing rondom de woning. Beide versies zijn extreem slank én extreem stil. Namelijk tot wel 2.5 keer stiller dan een traditionele warmtepomp. Daarnaast veroorzaakt hij ook geen trillingen. Je ziet hem dus nauwelijks en hoort hem dus al helemaal niet. De speciale geluiddempende kap is bovendien gemaakt van gerecycled kunststof.

2-in-1 systeem

Wellicht ben je nog niet zo ver om al helemaal van het gas af te gaan. Dan kun je deze warmtepomp in eerste instantie aansluiten als een hybride warmtepomp. Wil je later toch overstappen naar volledig elektrisch verwarmen, dan kan dat met een paar eenvoudige aanpassingen. Je hoeft dan dus geen nieuwe warmtepomp te kopen. Wel moet de software worden aangepast, wordt hij anders aangesloten en wordt er een buffervat geplaatst. Hierdoor ben je met de aanschaf van een Weheat warmtepomp nagenoeg in één keer klaar!

  • Fluisterstil
  • Slank ontwerp
  • 2-in-1 systeem
  • Geen F-gassen
  • Beter recyclebaar

2 modellen

Op dit moment zijn er twee modellen beschikbaar. Namelijk de Blackbird en de Sparrow. De Blackbird is speciaal ontwikkeld voor montage op platte daken en neemt erg weinig ruimte in. De Sparrow heeft een buitenunit die ontwikkeld is voor plaatsing rondom de woning. De Sparrow is leverbaar in drie stijlvolle kleuren waardoor je deze onopvallend kunt plaatsen.

Weheat warmtepomp: ook als het buiten koud is!

Veel warmtepompen hebben moeite met temperaturen onder nul. De Weheat zal zelfs bij -10 nog optimaal presteren. Oftewel, je hebt het altijd lekker warm! Uiteraard zal het stroomverbruik bij koud weer wat hoger zijn.

Past op iedere CV

Het mooie van het Weheat systeem is dat het op ieder CV systeem is aan te sluiten. De maximale aanvoertemperatuur van 70 graden zorgt er voor dat het prima werkt op oudere installaties. Uiteraard zijn lage temperatuur radiatoren en vloerverwarming gunstiger in het verbruik omdat de aanvoertemperatuur dan lager kan. Wil je in eén keer overstappen naar full electric, dan heb je je cv-ketel natuurlijk helemaal niet meer nodig.

Besparing

Met de hybride variant is de besparing op je gasverbruik ongeveer 60-80%! Hierdoor begin je dus direct met besparen en dat is mooi meegenomen.

Meer weten?

Bij De Groene Generatie staan we voor kwaliteit, service maar vooral voor tevreden klanten. Daarom denken we graag vrijblijvend met je mee en voorzien we je van een goed advies op basis van jouw wensen. Wil je meer weten over onze warmtepompen? Neem dan gerust contact met ons op!

 Ready, set, go!

Klaar voor duurzame stappen met persoonlijk advies? Neem contact op voor een adviesgesprek én een kop koffie. Zet vandaag nog de stap naar groen!

Advies aanvragen

Meer artikelen

""/
Zonnepanelen

Einde salderen. Hoe blijf ik rendement uit mijn zonnepanelen halen?

""/
Zonnepanelen

Invloed terugleveringsheffing op de terugverdientijd van zonnepanelen

1 2